Matematik

Lineær funktion

19. januar 2014 af Julie-G-K (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke lige umiddelbart gennemskue hvad jeg skal gøre? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af Yasminandersen (Slettet)

Forskrift for en lineær funktion er f(x) = a*x+b. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2014 af eray (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1403762
- her er der et link hvor opgaven er lavet :-)


Svar #3
19. januar 2014 af Julie-G-K (Slettet)

Jeg kender godt forskriften, men ved bare ikke lige hvordan jeg udregner den i dette tilfælde? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2014 af mathon


              y - y1     y2 - y1
             -------- = ----------
              x - x1     x2 - x1

.

              y - 110     60 - 110
             ---------- = ------------ = -5
               x - 10       20 - 10

.
              y - 110 = 5(x-10)

              y - 110 = 5x - 50

              y = 5x + 60


 

             


Svar #5
19. januar 2014 af Julie-G-K (Slettet)

Mange tak! :)


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.