Matematik

Hvordan finder man højden?

19. januar 2014 af JensIb (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen håber at der er en der kan hjælpe mig? :D
Sidder med en opgave hvor det er at jeg skal finde en højde på en grude...? Rumfanget af gruden er 25 Liter. Radiusen er 15.. Please en eller anden hjælp!!! :(

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

Hvad er en grude?


Svar #2
19. januar 2014 af JensIb (Slettet)

En gryde undskyld


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

En gryde har en cirkulær bund, så en gryde er en cylinder

25liter=25.000cm3=15cm2*3,14*h

h=25.000cm3/(15cm2*3,14)=530,8cm


Skriv et svar til: Hvordan finder man højden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.