Matematik
Lokale og globale ekstremer
19. november 2005 af
DK88GIRL (Slettet)
f(x) = x^3 – 2x^2 – 3x + 3 og Dm(f) = [ -1 , 3[
Så skal jeg finde de lokale og globale ekstremer på TI-89 TITANIUM...
En der kan fortælle mig hvordan man gør det?
Så skal jeg finde de lokale og globale ekstremer på TI-89 TITANIUM...
En der kan fortælle mig hvordan man gør det?
Svar #1
19. november 2005 af E=m*c^2 (Slettet)
OK!
Jeg har ikke TI-89 TITANIUM men kun TI-83 plus men reger med at det er det samme.
du skal starte med at indtaste funktionen f(x) in på din lommeregner. derefter skal du trykke på window og indstille akserne. f.eks. x min skal være -1 og x max sakl være 3.
når du har gjrodt det skal du trykke på graph.
er íkke helt sikker på om man bare skal trykke på TRACE eller først på 2nd og derefter trace. Men prøv først med trace og så kommer der et menu frem hvor der står minmum og maksimum.
spørg igen hvis du er i tvivl.
Jeg har ikke TI-89 TITANIUM men kun TI-83 plus men reger med at det er det samme.
du skal starte med at indtaste funktionen f(x) in på din lommeregner. derefter skal du trykke på window og indstille akserne. f.eks. x min skal være -1 og x max sakl være 3.
når du har gjrodt det skal du trykke på graph.
er íkke helt sikker på om man bare skal trykke på TRACE eller først på 2nd og derefter trace. Men prøv først med trace og så kommer der et menu frem hvor der står minmum og maksimum.
spørg igen hvis du er i tvivl.
Svar #2
19. november 2005 af DK88GIRL (Slettet)
Okey... Altså hvis jeg trykker TRACE så står der:
xc:1 Og yc:-1... Har det noget med sagen at gøre?
xc:1 Og yc:-1... Har det noget med sagen at gøre?
Skriv et svar til: Lokale og globale ekstremer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
