Matematik
Gør rede for.!
19. november 2005 af
ergoforce (Slettet)
f(x)=(x-1)*e^x+7
g(x)=x*e^x
Gør rede for, at f er stamfunk til g.
Hmm kan ikke lige knække den her, nogen der kan hjælpe :)?
g(x)=x*e^x
Gør rede for, at f er stamfunk til g.
Hmm kan ikke lige knække den her, nogen der kan hjælpe :)?
Svar #2
20. november 2005 af ergoforce (Slettet)
hmm hjælper mig ikke så meget desværre ://
Nå men der er heldigvis et par dage endnu..
Nå men der er heldigvis et par dage endnu..
Skriv et svar til: Gør rede for.!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
