Matematik

Potens

26. januar 2014 af juliemadsenmalle (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har mange problemer med den her opgave, da jeg simpelthen ikke kan huske hvad jeg skal gøre

nogle der kan hjælpe?

Jeg har vedhæftet et billede som viser regnestykkerne da de ser meget forvirrende ud nedenfor.

Brug potensregnereler til at reducere følgende til én potens
1. 8^(-4)*8^(2)*(8^(2))^(4)


2. ((81^(3))/(9^(3)))*3^(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af 123434 (Slettet)

8-4*82=8-4+2=8-2

(82)4=82*4=88

8-4*82*(82)4=8-2*88=86


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.