Matematik

Hvordan benyttes solve

27. januar 2014 af sival (Slettet)

Hej. Er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg benytter solve-funktionen enten i exel eller på TI-83 lommeregner. 
Jeg skal benytte den til 310=9,82*(100000/1000)*1-(e^(-1000/100000*t)) hvor jeg skal finde t
Håber der er nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af PeterValberg

solve(<ligning>,<variabel>)

eksempelvis:

24=3*x+6

solve(24=3*x+6,x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Untitled.jpg

Svar #2
27. januar 2014 af sival (Slettet)

jeg kan ikke finde lighedstegnet på min lommeregner. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2014 af hesch (Slettet)

Ad  #1:   Yderligere detaljer og andre problemer:

http://www.math.oregonstate.edu/home/programs/undergrad/TI_Manuals/ti83Guidebook.pdf

( stikordsregister bagest ).


Skriv et svar til: Hvordan benyttes solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.