Matematik

isoler r i formlen

31. januar 2014 af PJM92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej igen 

Jeg har en opgave hvor jeg skal isolere h og r i formlen: rumfang = π • r² • h

Jeg er klar over at h isoleres som: h = rumfang / ( π • r² )

Men hvordan isolerer jeg r?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Divider rumfanget med (π·h) og uddrag hvadratroden af resultatet

r = √(V/(π·h))


Svar #2
31. januar 2014 af PJM92 (Slettet)

Ja, selvfølgelig.. tak for det!


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1: hvadratroden --> kvadratroden


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2014 af 123434 (Slettet)

V= π • r² • h

V/(π*h)=r2

r=√(V/(π*h))


Skriv et svar til: isoler r i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.