Matematik

Omsætning i kvadrattal..

05. februar 2014 af MHamalie (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg står virkelig i lort til mit knæ.. 
Nå men, jeg har den her mini fremlæggelse som jeg er totalt død i. 
jeg har fået opgaven af at fortælle de andre hvordan man omsætter i kvadrattal f.esk . kvadratkilometer til kvadratmeter. Håber nogle kan hjælpe mig hurtigt. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er tale om at omregne enheder for areal.

Benyt, for eksempel, at 1 km = 1000 m . Så er

1 km2 = (1000 m)2 = ...


Skriv et svar til: Omsætning i kvadrattal..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.