Matematik

HJÆLP Differentialligniger og modeller

07. februar 2014 af Dashaandreevna (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jg uploader et dokument med opgaven...jeg ved bare overhovedet ikke hvordan jeg skal gribe den an! Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: hjææælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2014 af mathon

      Model 1:
                         v = dh/dt = k·h      h > 0

                          ∫(1/h)dh = ∫kdt

                         ln(h) = k·t + ln(ho)

                         h(t) = ho·ek·t

                       


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2014 af mathon

     Model 2:
                         v = dh/dt = C1·√(h)      h > 0

                          ∫(1/√(h))dh = ∫C1dt     

                          ∫(1/(2√(h)))dh = (C1/2)·∫dt

                         √(h) = C·t + k

                         h(t) = (C·t + k)2


Skriv et svar til: HJÆLP Differentialligniger og modeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.