Matematik
Fredninger i Danmark
09. februar 2014 af
JBiebs (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Lidt over 4% af Danmark samlede areal er fredet. Hovedstadsområdet har forholdsvis flest fredede arealer. Fyn har færrest.
a) Hvor mange hektar er fredet i hovedstadsområdet, når området samlede areal er 287414 hektar?
Skal man så ikke gange 4 med 287414?
a) Hvor mange hektar er fredet i hovedstadsområdet, når området samlede areal er 287414 hektar?
Skal man så ikke gange 4 med 287414?
Svar #1
09. februar 2014 af hesch (Slettet)
Du skal gange med 4% = 4/100 = 0,04.
Altså: 287414 hektar * 0,04 =
Skriv et svar til: Fredninger i Danmark
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
