Kemi

beregn oxoniumionkoncentration

17. februar 2014 af Bobsburgers (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg oxoniumionkoncentrationen i opl. af 0,0004 M NaOh(aq)`??


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2014 af mathon


                                  [OH-] = [NaOH] = 0,0004 M
ved 25°C:
                                  [H3O+] = (10-14 M2) / [OH-] = (10-14 M2) / (0,0004 M)


Svar #2
17. februar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Nåååh! Det forstår jeg!

Hvad gør man så ved HCl?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2014 af mathon

Hvordan beregner jeg oxoniumionkoncentrationen i opl. af 0,0004 M HCl?

                                  [H3O+] = [HCl] = 0,0004 M  da HCl (aq) er en stærk syre.

                 


Svar #4
17. februar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Super tak...


Skriv et svar til: beregn oxoniumionkoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.