Matematik

negativ eksponent i ligning

23. februar 2014 af tjibi23 - Niveau: C-niveau

Ja hej efter flere forsøg og lidt lang tids tænkning har jeg altså brug for hjælp med denne ligning, hvor x skal isoleres.    0,35=3,6234*x^-0,271   


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Gang med x0,271 og divider med 0,35:

x0,271 = 3,6234/0,35

Opløft så i potensen 1/0,271 på hver side.

x = (3,6234/0,35)1/0,271


Svar #2
23. februar 2014 af tjibi23

tak det havde jeg ikke selv fundet ud af :)


Skriv et svar til: negativ eksponent i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.