Matematik

Renter

25. februar 2014 af lololoolollfmrk (Slettet) - Niveau: 9. klasse

HVordan regner jeg følgende opgave ud?
 

Vedhæftet fil: 20140225_180306.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2014 af 123434 (Slettet)

3000kr*(1+0,05)=3150 kr

Renten:3150kr-3000kr=150kr

3000kr*(1+0,02)6/12=3030kr

Renten:3030kr-3000kr=30kr

3000kr*(1+0,015)5/12=3019 kr

Renten:3019kr-3000kr=19kr

3000kr*(1+0,01)135/365=3011kr

Renten:3011kr-3000kr=11kr


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2014 af mathon

a)
               \left ( 3000\: kr \right )*0,05 =

b)
                \left ( 3000\: kr \right )*0,02*\frac{1}{2} =

c)

                \left ( 3000\: kr \right )*0,015*\frac{5}{12} =

d)
                \left ( 3000\: kr \right )*0,01*\frac{135}{360} =


Skriv et svar til: Renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.