Matematik
konstant
23. november 2005 af
Faerch (Slettet)
Hvordan bestemmer jeg "k" i ligningen
1500 = 34800 * e^-k*7
På forhånd tak, ...
1500 = 34800 * e^-k*7
På forhånd tak, ...
Svar #1
23. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
1500 = 34800*e^-k*7 =>
e^(-k) = 1500/(34800*7) =>
-k = ln(1500/(34800*7))
e^(-k) = 1500/(34800*7) =>
-k = ln(1500/(34800*7))
Skriv et svar til: konstant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
