Fysik

Enhed

27. februar 2014 af shafaifer (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er mL/kg det samme som μL/g?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af khol (Slettet)

0,001 L / 1000 g = 0,000001 L / 1 g


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2014 af mathon

  Er  mL/kg  det samme som μL/g?       JA

.

                                      \frac{mL}{kg} = \frac{10^{-3}\: L}{10^3\: g} = \frac{10^{-3}*10^{-3}\: L}{g}=\frac{10^{-6}\: L}{g} =\frac{\mu L}{g}


Svar #3
27. februar 2014 af shafaifer (Slettet)

Tak for dette i #1 samt #2.


Skriv et svar til: Enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.