Fysik

gitterkonstant MEGET BRUG FOR HJÆLP

27. februar 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

HEJ

med en gitterkonstant på 333o nm og en bølgelængde på 285 mn, ved hvilken vinkel ligger 1. ordens???

Nogen hjælp??


Svar #1
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

*3330 nm


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2014 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget forslag?


Svar #3
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

overhovedet ikk


Svar #4
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

kan ikke finde ud af det


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. februar 2014 af Jerslev (Slettet)

#3+4: Hvad har du selv tænkt om opgaven? Nogle af oplysningerne giver dig et hint om, hvordan den skal løses.


Svar #6
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

er et 3330 nm?


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. februar 2014 af Jerslev (Slettet)

#6: Hvad beskriver de 3330nm?


Svar #8
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

gitterkonstanten


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. februar 2014 af Jerslev (Slettet)

#8: Og i hvilken sammenhæng indgår gitterkonstanten?


Svar #10
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

det ved jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. februar 2014 af mathon

                                                 \theta _1=\sin ^{-1}\left ( \frac{\lambda }{d} \right )

                                                 \theta _1=\sin ^{-1}\left ( \frac{285 }{3330} \right )

                             


Svar #12
27. februar 2014 af NH123 (Slettet)

hvad skal jeg så


Brugbart svar (0)

Svar #13
27. februar 2014 af mathon

#9
                                              \LARGE \verylarge\ d*sin\left ( \theta _n \right )= n * \lambda        for konstruktiv interferens


Brugbart svar (0)

Svar #14
27. februar 2014 af mathon

se

Vedhæftet fil:gitter_illustration.doc

Brugbart svar (0)

Svar #15
27. februar 2014 af Jens6554545 (Slettet)

Opstil en ligning vha. af gitterligningen.

d * sin(v) = n*bølgelængde

hvor du kender d = 3330 nm, n = 1 og bølgelængde=285 nm.

d * sin(v) = n*bølgelængde

sin(v)= (n*bølgelængde)/d)

v=(sin^-1(n*bølgelængde)/d)


Skriv et svar til: gitterkonstant MEGET BRUG FOR HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.