Matematik

Hjælp! - Eksponentiel funktion.

06. marts 2014 af MrsCamilla (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej :)

Jeg er lige gået i gang med at lærer om eksponentiel funktion. Sidder nu med denne her opgave, og har det dummeste spørgsmål. Er der nogen der kan hjælpe med hvordan man udregner det på lommeregner. Gerne skåret ud i pap ;) På forhånd tak.

En eksponentiel funktion har forskriften: y=345*1,024^x

a) beregn y-værdien for x=4

b) beregn y-værdien for x=0

c) beregn y-værdien for x=-12


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af flygtighed (Slettet)

du har forskriften for eksponentialfunktionen.

for at løse opgave a, skal du indsætte 4 på x's plads i forskriften og resultatet er y-værdien når x=4

er det dét, du mener?


Svar #2
07. marts 2014 af MrsCamilla (Slettet)

det ved jeg godt ;) er mere i tvivl om jeg indtaster rigtigt på lommeregneren. kan du ikke udregne facit, så jeg kan se om jeg gør det rigtigt :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2014 af SuneChr

a)  379,3315
b)  345
c)  259,5492


Svar #4
07. marts 2014 af MrsCamilla (Slettet)

mange tak for hjælpen. :)


Skriv et svar til: Hjælp! - Eksponentiel funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.