Kemi

Beregn koncentration af sølvdiaminkompleks

08. marts 2014 af lassesørensens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

Hvordan beregner jeg koncentrationen af sølvdiaminkompleks (spg. 4 - vedhæftede opg.) - måske har jeg set mig blank... Det har i hvert fald lykkedes mig at løse de forrige opgaver

Vedhæftet fil: 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2014 af mathon


                     \small Ag^+\: _{(aq)}\; \; \; +\; \; \; 2\; NH_3\; \; \; \rightarrow \; \; \; Ag(NH_3)_2{^{+}}_{(aq)}

    ligevægtsbrøk:
                                           \small \frac{\left [ Ag(NH_3)_{2}^\; \; {+} \right ]}{\left [ Ag^+ \right ]\cdot \left [ NH_3 \right ]^2} = K_{kompleks}

    Hvis NH3 er i underskud, dannes AgCl (s).


Svar #2
08. marts 2014 af lassesørensens (Slettet)

Så hvad og hvordan er det lige jeg skal lave udregningen? :I


Skriv et svar til: Beregn koncentration af sølvdiaminkompleks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.