Kemi

Er det det samme????

09. marts 2014 af Dian123 - Niveau: C-niveau

Hej jeg har kun brug for ja/nej svar.. 

Er kvælstof og nitrat det samme? 
Er fosfor og fosfat det samme? 

Hvis nu man f.eks. ser efter om der er nitrat i et produkt og der str kvælstof (N) ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2014 af mathon

               Er kvælstof og nitrat det samme?             Nej
               Er fosfor og fosfat det samme?                 Nej


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2014 af khol (Slettet)

Kvælstof = Nitrogen = N

Nitrat = forbindelse der indeholder NO3-

Fosfor = P

Fosfat = forbindelse der indholder PO43-


Skriv et svar til: Er det det samme????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.