Kemi

hastighed

11. marts 2014 af BrainChild (Slettet) - Niveau: B-niveau

reaktionen foregår ved 900 K med en begyndelseskoncentration af dinitrogenoxid på 0,020M

det tager 4500 s for at halvere koncentrationen af dinitrogenoxid

spørgsmål: beregn hastighedskonstanten, k, ved 900 K

håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af mathon


                v = -\frac{\mathrm{d} \left [N_2O \right ]}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [N_2O \right ]^x


Skriv et svar til: hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.