Matematik

Matematik Hjælp hurtigst muligt.

11. marts 2014 af Freja2110 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nogle der kan hjælpe mig med opgave 3? 

Tak på forhånd.  :-)

- Se opgaven i den vedhæftet fil. 

Vedhæftet fil: matematik 14 3 2014.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af Heyeverybody (Slettet)

Du skal bare finde nogle ligninger som kan bruges til beregning af areal og omkreds på disse figurer:

Skitse A:

Omkreds... 

Som du sikert ved finder man omkredsen af en figur ved at addere (pluse) alle sidelængderne.

O=5+5+4x+4x

O=10+8x (forkortet)

Areal...

Areal beregnes ved at gange længde og bredde med hinanden. (Hvis altså det er en firkant)

 A=5*4x

Skitse 2...

(Firguren er inddelt i to trekanter og en firkant, brug det!)


Skriv et svar til: Matematik Hjælp hurtigst muligt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.