Matematik

Omskrivning af formel hjælp! haster!

15. marts 2014 af mp12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder og skal omskrive følgende formel hvor jeg skal isolere T 

v_lyd=331*\sqrt{\frac{T}{273K}}\frac{m}{s}

 Jeg håber der er en der kan hjælpe mig hurtigst muligt!

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2014 af ShinobiNoKami (Slettet)

Hvis du har programmet mathcad, kan du få mathcad til at isolere den for dig.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2014 af SuneChr

# 2
Det opnår man jo ikke megen rutine og færdighedsopøvelse i og slet ikke forståelse for, hvad man laver.
Enhver kan få en maskine, som kun kan, hvad man be'r den om, til at lave det hele for sig. Tilbage sidder man og kan ikke en pind andet end at trykke på knapper. Det har vi ikke brug for.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2014 af ShinobiNoKami (Slettet)

# 3

Jeg skulle måske have formuleret mig anderledes. Hvis man ikke i forvejen ved, hvordan en sådan isolering foregår, så kan det selvfølgelig ikke anbefales at få et program til at gøre det for en. Derimod hvis man allerede har kendskab til det, så kan man jo snildt gøre brug af et program som mathcad; da man jo allerede har fuld forståelse for hvordan det gøres.


Skriv et svar til: Omskrivning af formel hjælp! haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.