Matematik

Problemregning: det meget svært

23. marts 2014 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej er noget hertil og er gået i stå det er et af de sidste opgaver
Jeg mangler, håber i kan hjælpe mig,
Det vil betyde rigtig meget?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af mathon

        1\: \o re = \frac{1}{100}kr = 1\%\; af\; 1\; kr

.
Søren Snedigs metode:

                                  25\%\cdot B = \frac{2,5}{10}\cdot B = \left ( \frac{1}{10}\cdot B \right )\cdot 2,5=\left ( \frac{B}{10} \right )\cdot 2\; +\; \left ( \frac{B}{10} \right )\cdot \frac{1}{2}


Svar #2
23. marts 2014 af Liselotteeee (Slettet)

Okay tusind tak det betyder meget ??

Svar #3
23. marts 2014 af Liselotteeee (Slettet)

Men er så søren snedigs måde rigtig?

Skriv et svar til: Problemregning: det meget svært

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.