Matematik

Tabeller og forskrifter

25. marts 2014 af HB54 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej kan jeg få noget hjælp til disse opgaver?

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: hjælp.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

Hvad har du brug for hjælp til? Begge populationer er eksponenentielt voksende da a > 1 og de har startværdier på henholdsvis 2500 i population A, mens population B har en startværdi på 4000.


Svar #2
25. marts 2014 af HB54 (Slettet)

Jeg er ikke sikker på hvordan man laver henholdsvis opgave a og b er det bare ved at skrive forskrifterne?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2014 af mathon

 
                   A:  N(x) = 2500·1,032x                                            

      
                   B:  N(x) = 4000·1,012x

.

                   A = B
                   2500·1,032x = 4000·1,012x

                        (1,032/1,012)x = (4000/2500)

                   1,01976x = 1,6

                   log(1,01976)·x = log(1,6)

                   x = log(1,6) / log(1,01976)

                  


Skriv et svar til: Tabeller og forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.