Matematik
Hjælp til mat. cos og sin
05. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Heysa!
Er der nogle venlige sjæle herinde, som gider hjælpe mig med at forklare følgende opgaver!?
1) Trekanten ABC har arealet 12. sidelængderne er a=5 og b=6. Gør rede for, at vinkel C kan antage to forskellige værdier. Find trekantens vinkler og siden c i begge tilfælde.
2) I trekanten ABC skærer vinkelhalveringslinien til vinkel B siden b i punktet D. Envidere er B=68 grader. A=48 grader og BD=7. Beregn sidelængderne i trekant ABC?!
På forhånd TAK for hjælpen..
Knus Sofie.
Er der nogle venlige sjæle herinde, som gider hjælpe mig med at forklare følgende opgaver!?
1) Trekanten ABC har arealet 12. sidelængderne er a=5 og b=6. Gør rede for, at vinkel C kan antage to forskellige værdier. Find trekantens vinkler og siden c i begge tilfælde.
2) I trekanten ABC skærer vinkelhalveringslinien til vinkel B siden b i punktet D. Envidere er B=68 grader. A=48 grader og BD=7. Beregn sidelængderne i trekant ABC?!
På forhånd TAK for hjælpen..
Knus Sofie.
Svar #2
05. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Ja, i know.. Men det er jo lige hvilke formler jeg skal bruge. Jeg synes jeg manler nogle oplysninger, for jeg kan finde ud af det!?
Svar #4
05. november 2003 af SP anonym (Slettet)
1) Areal = a gange b gange sinus(C)
...endvidere når denne værdi er fundet ses det at: 180 grader minus vinkel C også er en løsning.
...endvidere når denne værdi er fundet ses det at: 180 grader minus vinkel C også er en løsning.
Skriv et svar til: Hjælp til mat. cos og sin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
