Matematik

LILLE MAT. OPG.

06. december 2005 af camilla2 (Slettet)
En linje l er givet ved parameterfremstillingen:
(x,y)=(1,-4)+t(-3,12), t∈R

Gør rede for at vektoren a=(2,½) står vinkelret på l.

BRUG FOR HJÆLP.....

Svar #1
06. december 2005 af camilla2 (Slettet)

En linje l er givet ved parameterfremstillingen:
(x,y)=(1,-4)+t(-3,12), t tilhører R

Gør rede for at vektoren a=(2,½) står vinkelret på l.

BRUG FOR HJÆLP.....

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2005 af Epsilon (Slettet)

Det er muligt, men du får ingen hjælp på den facon. Skriv, hvilke overvejelser du har gjort dig; så vil vi overveje at kommentere det.

//Epsilon

Svar #3
08. december 2005 af camilla2 (Slettet)

ved ik helt hvordan jeg skal komme i gang... hvilken formel skal jeg bruge..

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Bestem en vektor, der er parallel med linjen [eventuelt en, der er sammenfaldende med linjen], og ``prik'' den derefter med a. Hvad gælder der om to prikproduktet af to vektorer i R^2, der er ortogonale?

Skriv et svar til: LILLE MAT. OPG.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.