Matematik
problemer med ligning
10. december 2005 af
Watergate (Slettet)
Jeg har virkelig brug for hjælp til denne ligning
Det er niveaukurven til 25000, jeg skal indtegning men først skal jeg udregne y af denne ligning, og det er der jeg har problemer… håber nogle kan hjælpe.
-2x^2+440x+40y = 25000
Det er niveaukurven til 25000, jeg skal indtegning men først skal jeg udregne y af denne ligning, og det er der jeg har problemer… håber nogle kan hjælpe.
-2x^2+440x+40y = 25000
Svar #1
10. december 2005 af -Glenn- (Slettet)
-2x^2+440x+40y = 25000 <=>
40y = 2x^2-440x+2500 <=>
y = (2x^2-440x+2500)/40 <=>
y = (1/20)x^2-11x+62,5
Så er den lige til at trykke ind på din graf-regner. :)
40y = 2x^2-440x+2500 <=>
y = (2x^2-440x+2500)/40 <=>
y = (1/20)x^2-11x+62,5
Så er den lige til at trykke ind på din graf-regner. :)
Svar #4
10. december 2005 af -Glenn- (Slettet)
#3 Heh. Vi får det samme, bortset fra jeg lige har glemt et 0 på 25000, dvs.
y = (1/20)x^2-11x+625 :)
y = (1/20)x^2-11x+625 :)
Skriv et svar til: problemer med ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
