Matematik
definitions- og værdimængde
13. december 2005 af
sdc (Slettet)
Har i en opgave noget om definitions- og værdimængde, men da jeg aldrig har haft om det før er jeg lidt i tvivl om hvad det går ud på...
Har lagt opgaven ind på:
http://peecee.dk/?id=22649
Har selv prøvet at løse opgaven, men er slet ikke sikker
Definitionsmængden for funktionen:
Dm(f) = [-3 ; 5]
Værdimængden for funktionen:
Vm(f) = [-5 ; 4,6]
Har lagt opgaven ind på:
http://peecee.dk/?id=22649
Har selv prøvet at løse opgaven, men er slet ikke sikker
Definitionsmængden for funktionen:
Dm(f) = [-3 ; 5]
Værdimængden for funktionen:
Vm(f) = [-5 ; 4,6]
Skriv et svar til: definitions- og værdimængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
