Fysik
Hvilken formel skal jeg bruge?
15. december 2005 af
Græskar (Slettet)
Jeg har to steder i min noter skrevet to forskellige ting.
Det drejer sig om resonasfrekvenser i et halvåbent rør. Jeg har fundet lambda og jeg har v.
Hvilken formel skal jeg så bruge:
f=v/lambda
eller
f=(v*(n+1))/(4*L).
L =rørets længde, mens n er 0,1,2...
Hvilken en skal jeg bruge??
Det drejer sig om resonasfrekvenser i et halvåbent rør. Jeg har fundet lambda og jeg har v.
Hvilken formel skal jeg så bruge:
f=v/lambda
eller
f=(v*(n+1))/(4*L).
L =rørets længde, mens n er 0,1,2...
Hvilken en skal jeg bruge??
Skriv et svar til: Hvilken formel skal jeg bruge?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
