Matematik

Lille mat. spørgsmål

10. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Hej er der ikke en sød en der gider at hjælpe mig TAK

Firkantet parentes af e^(2x)-e^(x-k) fra -k til 0

PÅ FORHÅND MANGE TAK

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2003 af Dominik Hasek (Slettet)

A va???

Svar #2
10. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg har f(x)=e^(2x) og g(x)=e^(x-k)

Jeg skal finde integralet fra -k til 0 af (f(x)-g(x))dx

Svar #3
10. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Lige et spørgsmål til hvordan finder jeg definitionsmængden af kvadratroden af -16x^(2)+1.

Jeg har prøvet at sætte det til at stå som større end o.
Men hvad skal jeg så gøre med det jeg kan nemlig ikke komme videre...








Svar #4
10. november 2003 af SP anonym (Slettet)

Er det nu dig igen, kære Sara !?

Dén hyggelige lille opgaver driller dig vist stadig ?! Imponerende, at du ikke har kylet den ad Helvede til forlængst !

OK, her er et par hints:

Omskriv e^(x-k) til e^x gange e^(-k), dermed kan e^(-k) opfattes som en konstant og dit problem er reduceret til at integrere velkendte funktioner, som du kan slå direkte op i din formelsamling !

Har du stadig probs, så prøv matematikbutikken.dk

Brugbart svar (0)

Svar #5
10. november 2003 af Dominik Hasek (Slettet)

Stop nu for pokker dine skide reklamefremstød!

Svar #6
10. november 2003 af SP anonym (Slettet)

dumme dominik

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2003 af Dominik Hasek (Slettet)

Hvorfor er det nu lige, at jeg er dum?

Svar #8
11. november 2003 af SP anonym (Slettet)

TAK FOR HJÆLPEN GENIET.

Svar #9
11. november 2003 af SP anonym (Slettet)

OG er det nu også dig, der kommer og redder mig igen...GENIET

Svar #10
14. november 2003 af SP anonym (Slettet)

hej, jeg løbet ind i et problem..
Skal finde a, b og c og jeg kender A, B, C og arealet. Hvordan finder jeg a,b,c med udregninger???

Svar #11
14. november 2003 af SP anonym (Slettet)

ups det er en retvinklet trekant.
mål cinkelA=32,5 vinkelB=57,5 vinkelC=90 og arealet= 298,18
pls har siddet og grublet over den for længe.

Skriv et svar til: Lille mat. spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.