Matematik
Lille mat, 2min.
10. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej... en lille opg. irriterer mig lidt, så derfor spørge jeg jer venligt om i kan hjælpe mig.
A: Hvor mange aktier kan man købe for 60000kr., når kursen er 120 og pålydende værdi er 100kr.? (den har jeg sådan set lavet)
B: Aktierne giver 15% i udbytte. Hvor megetfås i udbytte?? Det irriterer mig! håber i kan hjælpe..
A: Hvor mange aktier kan man købe for 60000kr., når kursen er 120 og pålydende værdi er 100kr.? (den har jeg sådan set lavet)
B: Aktierne giver 15% i udbytte. Hvor megetfås i udbytte?? Det irriterer mig! håber i kan hjælpe..
Svar #1
10. november 2003 af Niels (Slettet)
A: 60000/120=500 aktier.
B: 0,15*100*500=7500
En meget høj udbytteprocent rent erhvervsøkonomisk
B: 0,15*100*500=7500
En meget høj udbytteprocent rent erhvervsøkonomisk
Skriv et svar til: Lille mat, 2min.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
