Matematik
lille bevis
26. december 2005 af
Liv2004 (Slettet)
Hej!
er der nogen som kan hjælpe mig med dette her:
K_n = K_2n * (1+ sqrt ( 1 + ( 1/4 ) K^2_n)
Jeg skal vise at K_2n = 2K_n / ( 2+ sqrt (4+K^2_n))
er der nogen som kan hjælpe mig med dette her:
K_n = K_2n * (1+ sqrt ( 1 + ( 1/4 ) K^2_n)
Jeg skal vise at K_2n = 2K_n / ( 2+ sqrt (4+K^2_n))
Svar #1
26. december 2005 af Waterhouse (Slettet)
Kalder K_n for p og K_2n for q, bare for nemheds skyld.
p = q*(1+sqrt(1+(1/4)*p^2)
<=>
q = p/(1+sqrt(1+(1/4)*p^2)
<=>
q = 2p/[2*(1+sqrt(1+(1/4)*p^2)]
<=>
q = 2p/[(2+2*sqrt(1+(1/4)*p^2)]
<=>
q = 2p/[2+sqrt(4)*sqrt(1+(1/4)*p^2)]
<=>
q = 2p/[2+sqrt(4*[1+(1/4)*p^2])]
<=>
q = 2p/[2+sqrt(4+p^2)]
p = q*(1+sqrt(1+(1/4)*p^2)
<=>
q = p/(1+sqrt(1+(1/4)*p^2)
<=>
q = 2p/[2*(1+sqrt(1+(1/4)*p^2)]
<=>
q = 2p/[(2+2*sqrt(1+(1/4)*p^2)]
<=>
q = 2p/[2+sqrt(4)*sqrt(1+(1/4)*p^2)]
<=>
q = 2p/[2+sqrt(4*[1+(1/4)*p^2])]
<=>
q = 2p/[2+sqrt(4+p^2)]
Skriv et svar til: lille bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
