Matematik

En som kan hjælpe?

05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)
Jeg har brug for en som er rigtig god til math! Meget vigtigt!

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2006 af sigmund (Slettet)

Du må skrive opgaven her. Ellers kan vi ikke hjælpe dig.

Svar #2
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

ok #1

Svar #3
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Sandsynlighedsregning:

I Lotto skal der afkrydses 7 forskellige tal ud af 35 muligheder. Er det rigrigt, at det kan gøres på 6. 724.520 (ca. 6,7 mill.) forskellige måder ?

35 * 34 * 33 * 32 * 31 * 30 * 29/ 7 * 6 * 5 * 4 * 3 * 2 *1 = 6724520 ??

Svar #4
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Hvad er sandsynligheden for at få den rigtige kombination, hvis der afkrydses en række ?

DunnO ??

En række koster 2 kr.
Hvis der spilles for 100 kr. hvad er så man vil være sikker på at vinde den store gevinst ?

100 / 2 = 50 / 6724520 = 0,000074

Svar #5
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Hvor meget skal der spilles for, hvis man vil være sikker på at vinde den store gevinst?

6704520 * 2 = 13449040

Hvis der spilles 10000000, gange hvor mange gange har man så vundet?

1000000 / 6724520 = 1,48709999

Svar #6
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

hvor mange muligheder er der for at afkrydse 7 tal, hvis der på spillepladen kun er 34 tal?

DunnO????

Lottospillepladen er blevet ændret fra 34 tal til 35 tal. Hvor mange gange flere kombinationer gav det ?

DunnnO????

Svar #7
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Hver uge spilles der for ca. 17 mill. kr. i Lotto.
Hvor meget udbetales i præmie, når der er spillet for 17 mill. kr.


45% 7% 16,5% 30% 1,5 % / 100000 = 17000000

Hvad mon resten af Lotto kronerne bruges til ?

Til statens afgift


Svar #8
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Nogen som vil hjælpe!! Mange tak på forhånd!

Brugbart svar (0)

Svar #9
05. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

Kom selv på banen... Vi kan godt finde ud af det. Hvis vi laver dit lort, lærer du intet.

Svar #10
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Jamen jeg har skrevet mine bud !

Brugbart svar (0)

Svar #11
05. januar 2006 af sigmund (Slettet)

#3.

Du kender til binomialkoefficienten. Her er tale om binomialkoefficienten K(35,7)=35!/[7!*(35-7)!].

#6.

#3 om igen, men nu er det K(34,7).


Svar #12
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

sigmund??? Hvad med De andre opgaver ! Er De korrekte??

Brugbart svar (0)

Svar #13
05. januar 2006 af sigmund (Slettet)

Mht. til de andre opgaver.

En række er vist syv tal? Disse syv tal repræsenterer én kombination. Der er nødvendigvis kun én vinderkombination, og da alle kombinationer er lige sandsynlige, må sandsynligheden for at have netop vinderkombinationen være givet ved 1 divideret med alle de mulige kombinationer.

Svar #14
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

hvilken opgave var det??

Brugbart svar (0)

Svar #15
05. januar 2006 af sigmund (Slettet)

Svaret i #13 er henvendt til #4.

Svar #16
05. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

arh mange tak! Sigmund! Hvad skal jeg i 6#

Brugbart svar (0)

Svar #17
05. januar 2006 af sigmund (Slettet)

I #6 laver du det samme som i #3, og til sidst finder du forholdet mellem de to resultater.

Brugbart svar (0)

Svar #18
05. januar 2006 af KickAzz (Slettet)

Ved ikke om det har relevans for opgaven, men jf. tips.dk skal der afkrydses 7 tal ud af 36 mulige, og binomialkoefficienten er derfor:
K(36,7)=36!/[7!*(36-7)!] = 8.347.680

Sandsynligheden for at få 7 rigtige i lotto med en spilleplade er derfor:
1 / 8.347.680

Skriv et svar til: En som kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.