Matematik
0 gradsligning??? :s
07. januar 2006 af
Chick (Slettet)
Er der overhovedet noget der hedder en 0 gradsligning, i så fald, hvad er det så?
Hvis ikke, kan det så være noget andet min lærer mener?
jeg skal lave et oplæg om 0 grads-, 1. grads- og 2. gradsligninger..
Hvis ikke, kan det så være noget andet min lærer mener?
jeg skal lave et oplæg om 0 grads-, 1. grads- og 2. gradsligninger..
Svar #1
07. januar 2006 af frodo (Slettet)
er du sikker på, at det ikke er polynomier i stedet for ligninger?
en 0.gradsligning, mp jo bare være en ligning af formen a*x^0=b <=> a=b, og den er der jo ikke meget at sige om
en 0.gradsligning, mp jo bare være en ligning af formen a*x^0=b <=> a=b, og den er der jo ikke meget at sige om
Svar #2
07. januar 2006 af 2835 (Slettet)
x^0 = o. grad = 1
x^1 = 1. grad
x^2 = 2. grad
a^0 = 1 , a tilhører R
3 = 2 + x^0, x forskellig fra 0
3 = 2 + 1
3 = 3
dvs. x tilhører R
3 = 3 + x^0, x forskellig fra 0
3 = 4
dvs. x tilhører den tomme mængde (Ø)
Dette er ikke noget bevis, men måske er der kun to løsninger på 0 grads ligninger, nemlig R og Ø
SÅDAN VIL mit oplæg være, men jeg er kun 3.g'er, kan ikke garantere at det er rigtigt. Se om der også kommer andre forslag
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
x^1 = 1. grad
x^2 = 2. grad
a^0 = 1 , a tilhører R
3 = 2 + x^0, x forskellig fra 0
3 = 2 + 1
3 = 3
dvs. x tilhører R
3 = 3 + x^0, x forskellig fra 0
3 = 4
dvs. x tilhører den tomme mængde (Ø)
Dette er ikke noget bevis, men måske er der kun to løsninger på 0 grads ligninger, nemlig R og Ø
SÅDAN VIL mit oplæg være, men jeg er kun 3.g'er, kan ikke garantere at det er rigtigt. Se om der også kommer andre forslag
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #5
07. januar 2006 af bmus (Slettet)
en ligning/polynomie af o.grad er en ligning uden x-værdi. eksempelvis -2, hvor det så vil være en vandret lineær funktion i et koordinatsystem.
Skriv et svar til: 0 gradsligning??? :s
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
