Matematik
vektorer i planen
11. januar 2006 af
patrizia (Slettet)
Hej , jeg ønsker hjælp til følgende
_
b = (3,1)
_
a= (4,-3) _ _
Beregn projektionen af a på b
Jeg bruger denne formel:
_ _ _ _ _ _
a på b =((a b) / IaI^2) a
_
jeg får: (9/25)a men hvordan ganger jeg dem sammen?
//patrizia :)
_
b = (3,1)
_
a= (4,-3) _ _
Beregn projektionen af a på b
Jeg bruger denne formel:
_ _ _ _ _ _
a på b =((a b) / IaI^2) a
_
jeg får: (9/25)a men hvordan ganger jeg dem sammen?
//patrizia :)
Skriv et svar til: vektorer i planen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
