Matematik
Reducering .. Rette?
14. januar 2006 af
Ander2730 (Slettet)
Nogle der vil rette?
5x(x-y)-3y(y-x)
5x+x-x-y-3y+y
= 5x-3y
???
5x(x-y)-3y(y-x)
5x+x-x-y-3y+y
= 5x-3y
???
Svar #1
14. januar 2006 af kraka (Slettet)
5x(x-y)-3y(y-x)
5x^2-5xy-3y^2+3xy
=5x^2-3y^2-2xy
venlige hilsner
5x^2-5xy-3y^2+3xy
=5x^2-3y^2-2xy
venlige hilsner
Skriv et svar til: Reducering .. Rette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
