Matematik
find en stamfunktion???
23. januar 2006 af
hln (Slettet)
hvordan finder man en stamfunktion til den denne funktion og hvis graf går igennem (0,0)
f(x)= 9/(3-4x) , X er mindre end 3/4
f(x)= 9/(3-4x) , X er mindre end 3/4
Svar #1
23. januar 2006 af sigmund (Slettet)
Samtlige stamfunktioner til f(x)=9/(3-4x) er F(x)=(-9/4)ln(3-4x)+k. Konstanten k bestemmes ved indsættelse af punktet (0,0) (x=0 og F(x)=0).
Skriv et svar til: find en stamfunktion???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
