Fysik
Enheden (km/s)/10^6lysår
24. januar 2006 af
izi (Slettet)
Hejsa, jeg sidder og laver en fysik opgave hvor jeg skal bestemme afstanden til en galakse.
Her bruger jeg denne formel: r= z * H (hubblekonstanten)
Her er H= 19,3 (km/s)/10^6lysår (10^6lysår= Mly).
Mit spørgsmål lyder så, kan jeg ændre enheden, så den er lidt venligere at se på? Som f.eks. km eller Ly
Her bruger jeg denne formel: r= z * H (hubblekonstanten)
Her er H= 19,3 (km/s)/10^6lysår (10^6lysår= Mly).
Mit spørgsmål lyder så, kan jeg ændre enheden, så den er lidt venligere at se på? Som f.eks. km eller Ly
Svar #1
24. januar 2006 af Mani4 (Slettet)
10^6lysår = MLy
hvis du vil have det om til Ly så kunne jeg forestille mig at MLy stod for Mega Ly
Mega = 10^6
hvis du vil have det om til Ly så kunne jeg forestille mig at MLy stod for Mega Ly
Mega = 10^6
Skriv et svar til: Enheden (km/s)/10^6lysår
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
