Matematik

Afleddet funktion

29. januar 2006 af kimjjj (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med hvad f´(x) af f(x)= 2e^x + ln(x) er ?

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

(k*f + g)'(x) = k*f'(x) + g'(x)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2006 af Thomas86dk (Slettet)

f'(x)=2e^x+1/x, hvis jeg ikke er helt galt på den

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#2:
Det er korrekt!

Skriv et svar til: Afleddet funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.