Matematik
Parameterfremstilling for plan
09. februar 2006 af
Aalborg (Slettet)
Håber der er hjælp at hente til denne opgave.
Bestem en parameterfremstilling for den plan, der indeholder de parallelle linier
(x y z) = (0 1 1) + t(2 1 -2) og (x y z) = (1 0 0) + s(-4 -2 4)
Bestem en parameterfremstilling for den plan, der indeholder de parallelle linier
(x y z) = (0 1 1) + t(2 1 -2) og (x y z) = (1 0 0) + s(-4 -2 4)
Svar #1
10. februar 2006 af fixer (Slettet)
En normalvektor til planen fremskaffes som krydsproduktet mellem en retningsvektor, r, for een af linierne og en retningsvektor, v, for en linie, der skærer dem. Hvordan findes v?
Skriv et svar til: Parameterfremstilling for plan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
