Matematik
hurtig mat
09. februar 2006 af
rizza (Slettet)
Hvordan isolerer man n, i:
234/357 = (1+2,5)^n
234/357 = (1+2,5)^n
Svar #3
09. februar 2006 af Carsten_L (Slettet)
Du skal huske at tage logaritmen til begge sider
234/357 = (1+2,5)^n
log(234/357) = n*log(1+2,5)
log(234/357)/log(3,5) = n
log(234/357) kan eventuelt omskrives til log(234)-log(357), men det vil jeg mene er en smagssag
234/357 = (1+2,5)^n
log(234/357) = n*log(1+2,5)
log(234/357)/log(3,5) = n
log(234/357) kan eventuelt omskrives til log(234)-log(357), men det vil jeg mene er en smagssag
Skriv et svar til: hurtig mat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
