Matematik

Uligheder og rødder

09. marts 2006 af Quewer (Slettet)
Jeg vil blive utrolig glad hvis der er en der gider forklare hvordan opgaverne i dokumentet jeg linker til løses.

Upload evt. jeres opgaveforklaring til www.rapidshare.de .

Her er dokumentet --> http://stream.frac.dk/others/mat.doc .

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Det vil være utrolig smart, hvis du lægger dokumentet ud i PDF-, PS- eller DVI-format, så man ikke absolut skal have Office eller OpenOffice for at kunne hjælpe dig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Ren LaTeX-kode er også fint med mig, men det er vist ikke aktuelt, eftersom det er et Word-dokument.

Svar #3
09. marts 2006 af Quewer (Slettet)

Her er den i PDF-format --> http://stream.frac.dk/others/mat.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Opgave 2:
1) Start med at hæv parenteserne.
2,3) Faktoriser nævnerne og brug derefter, at (a/b)*(c/d) = (a*c)/(b*d).

Opgave 5 og 9:
Antag, at a og x er reelle tal og brug derefter, at (k^a)^(1/b) = k^(a/b) og k^a*k^b = k^(a+b).

Opgave 10:
Følg eksemplet.

Skriv et svar til: Uligheder og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.