Fysik

Formler for transformer...

13. marts 2006 af juka (Slettet)
kan nogen venligst skrive dem ned allesammen?

tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2006 af sigmund (Slettet)

Se

http://en.wikipedia.org/wiki/Transformer.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2010 af lykkel (Slettet)

 Transformerligningen
P = effekt (watt)

Effekt er den samlede elektriske energi

Pp=Ps ⇓

U= volt
I= Ampere

Up x Ip = Us x Is

Jo flere vindinger, jo flere volt


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2010 af lykkel (Slettet)

 skriv hvis du behøver forklaring - magter det ikke, hvis der ikke er et behov :D


Skriv et svar til: Formler for transformer...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.