Matematik

rettelse math!

14. marts 2006 af AuinK (Slettet)
Hey math experter! Vil I gerne hjælpe mig med denne opgave? Jeg vil gerne have 10 eller 11 får den her! Mange tak på forhånd!

http://peecee.dk/index.php?id=32036

opgave 1

1.1: Længde : 4,2cm * 50m = 210 m
Bredde : 3,4cm * 50m = 170 m

1,2: (210*170-170) m2 = 35 530 m2

1,3 : Der vil jeg gerne have hjælp

svarark : http://peecee.dk/index.php?id=32037

Er De rigtigte??



Svar #1
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

nogle math experter som vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2006 af daque (Slettet)

jamen brug følg oplysninger:
afstand fra øster alle 48 m samt per henriks alle 35 m.. og så brug målestoksforholdet....

jeg havde den her opgave dengang man gik i folkeskolen...hehe... pudsigt

Svar #3
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

kan du sende den til mig daque

Svar #4
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

fordi så kan jeg se hvad jeg har lavet fejl osv..

Svar #5
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

men er 1 og 2 rigtige?

Svar #6
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

nogen der vil se herinde?

Svar #7
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

kunne godt bruge lidt hjælp

Svar #8
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

?

Svar #9
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

nogen der vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. marts 2006 af Christinana (Slettet)

"Jeg vil gerne have 10 eller 11 får den her" <--- jeg kan godt lide du skriver det :)

Svar #11
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

ok :) men jeg mangler hjælp

Svar #12
14. marts 2006 af AuinK (Slettet)

en som kan hjælpe?

Svar #13
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

?

Svar #14
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

nogen der vil hjælpe mig?

Svar #15
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

?

Svar #16
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

ingen ??

Svar #17
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

?

Svar #18
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

plz en som vil hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #19
15. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Nu stopper du altså med at spame forummet! Hvis folk har lyst til at hjælpe, skal de nok gøre det.

Svar #20
15. marts 2006 af AuinK (Slettet)

Undskyld! Dominik Hasek! Jeg har ellers ventet meget lang tid

Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.