Matematik
Haster virkelig...
14. marts 2006 af
Jelly (Slettet)
Er der nogen kloge hoveder der kan hjælpe mig...
Jeg skal undersøge om det er sandt:
S(2x+3)^6dx = (2x+3)^7 + 5 / 14
Hvordan laver man dette, har siddet med det i lang tid og kommer ingen vegne...håber nogen kan hjælpe mig, skal bruge det imorgen..
Jeg skal undersøge om det er sandt:
S(2x+3)^6dx = (2x+3)^7 + 5 / 14
Hvordan laver man dette, har siddet med det i lang tid og kommer ingen vegne...håber nogen kan hjælpe mig, skal bruge det imorgen..
Svar #2
14. marts 2006 af Jelly (Slettet)
hvordan kom du frem til det???
Mellemregninger tak!
det vil hjælpe på min forståelse!
På forhånd tak!
Mellemregninger tak!
det vil hjælpe på min forståelse!
På forhånd tak!
Svar #4
14. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Hvis du skal undersøge, om
S[(2x+3)^6]dx = (2x+3)^7 + 5/14
er det klart nemmeste at differentiere (2x+3)^7 + 5/14 og undersøge, om du får (2x+3)^6.
S[(2x+3)^6]dx = (2x+3)^7 + 5/14
er det klart nemmeste at differentiere (2x+3)^7 + 5/14 og undersøge, om du får (2x+3)^6.
Skriv et svar til: Haster virkelig...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
