Matematik
plz. hjælp, haster virkelig
14. marts 2006 af
bllcrp88 (Slettet)
en foretning tilbyder et lån på 10500 kr lånet afvikles over 3 år med en månedlig ydelse på 440 kr...
1.)= hvad er den månedlige procentvise rente
1.) hvad er den årlige proentvise rente...
plz forklar også hvrodan i har fået de forskellige resultater...
1.)= hvad er den månedlige procentvise rente
1.) hvad er den årlige proentvise rente...
plz forklar også hvrodan i har fået de forskellige resultater...
Svar #3
15. marts 2006 af iB (Slettet)
#0
3 år med månedlig ydelse på 440kr = 3*12*440=15840kr
Hvordan er er 10500kr blevet tii 15840kr? -Ved at man har betalt renter (r)!
Opstil selv en ligningen hvor "r gør 10500 om til 15840", og løs ligningen for r.
3 år med månedlig ydelse på 440kr = 3*12*440=15840kr
Hvordan er er 10500kr blevet tii 15840kr? -Ved at man har betalt renter (r)!
Opstil selv en ligningen hvor "r gør 10500 om til 15840", og løs ligningen for r.
Skriv et svar til: plz. hjælp, haster virkelig
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
