Matematik
Beregn |EC|
14. marts 2006 af
Bjarnegoldbaek (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?
I en firkant ABCD er |AB|=|AC|=5, |BC|=4, |CD|=2 og vinkel ACD=90.
Firkantens diagonaler skærer hinanden i punktet E.
Beregn |EC|.
I en firkant ABCD er |AB|=|AC|=5, |BC|=4, |CD|=2 og vinkel ACD=90.
Firkantens diagonaler skærer hinanden i punktet E.
Beregn |EC|.
Svar #1
14. marts 2006 af Bjarnegoldbaek (Slettet)
ved ikke... men er trekant ACD og ECD ensvinklede?
Skriv et svar til: Beregn |EC|
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
