Matematik
reducere et udtryk?
17. marts 2006 af
Jordbær (Slettet)
f'(x) = ((4x^3 + 1) - (16x^2)) / (x^2+1)^2
f'(x) = 1 + 2x(2x^2-8x) / (x^2+1)^2
jeg vil gerne finde nulpunkter for tællergraden, men hvordan gør jeg det?
f'(x) = 1 + 2x(2x^2-8x) / (x^2+1)^2
jeg vil gerne finde nulpunkter for tællergraden, men hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: reducere et udtryk?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
