Fysik
vandret kast
18. marts 2006 af
lith (Slettet)
En sten kastes på et vandret underlag.Begyndelsesfarten er 18m/s og elevationsvinklen er lig med 30,0 grader.
a)hvor højt når stenen?
h=v^2*sin^2()/2*g=4,12m.kan det passe?
hvor langt når stenen?
v0x=vo*cos30=15,58m/s
h=15,58m/s /2*g=12,37 .passer det?
b)hvor lang tid er stenen i luften?
t=Voy/g=1,83 S
T=2*Ttop=3,66s..? er det rigtigt
c)hvor stor er farten i kasteparablens toppunkt?...
er der ikke nogen der kan hjælpe mig med dette???
på forhånd tak..
a)hvor højt når stenen?
h=v^2*sin^2()/2*g=4,12m.kan det passe?
hvor langt når stenen?
v0x=vo*cos30=15,58m/s
h=15,58m/s /2*g=12,37 .passer det?
b)hvor lang tid er stenen i luften?
t=Voy/g=1,83 S
T=2*Ttop=3,66s..? er det rigtigt
c)hvor stor er farten i kasteparablens toppunkt?...
er der ikke nogen der kan hjælpe mig med dette???
på forhånd tak..
Skriv et svar til: vandret kast
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
