Matematik
Integration
18. marts 2006 af
john2005 (Slettet)
opgaven lyder:
(INT)a=1,b=2 (x^2 + 1)/(3x) dx
Hvordan vil I løse den?
(INT)a=1,b=2 (x^2 + 1)/(3x) dx
Hvordan vil I løse den?
Svar #1
18. marts 2006 af sigmund (Slettet)
Udregn integranden (tælleren divideres ledvis med nævneren), og du får en sum som skal integreres.
Svar #3
19. marts 2006 af john2005 (Slettet)
okay, det gik hvis lidt for hurtigt til at jeg forstod det.. #2
Svar #4
19. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du kan omskrive det som følger (jeg udelader grænserne):
S[(x²+1)/(3x)]dx = 1/3*S[x + 1/x]dx
Brug dernæst, at du kan splitte integralerne op.
Du kan omskrive det som følger (jeg udelader grænserne):
S[(x²+1)/(3x)]dx = 1/3*S[x + 1/x]dx
Brug dernæst, at du kan splitte integralerne op.
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
